WooCommerce-verkkokauppa

WooCommerce on WordPressin lisäominaisuus, jolla verkkokauppa saadaan tuotua kiinteäksi osaksi verkkosivustoa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että verkkokauppa ja verkkosivusto toimivat saumattomasti yhdessä. Näin niistä saadaan luotua sisällöllisesti ja ulkoasullisesti tyylikäs ja yhtenäinen kokonaisuus.

Alustana WordPress on maailman suosituin. Avoin lähdekoodi ja suosittuus takaavatkin sen, että alustaa kehitetään ja tullaan kehittämään myös jatkossa aktiivisesti.

WooCommerce-verkkokauppaa osaavat käyttää kaikki

WooCommercea on todella helppo käyttää ja ylläpito onnistuu varmasti kaikilta. Me Kuplilla annamme verkkokauppaan aina käyttökoulutuksen ja käyttöohjeet, joilla pystyt helposti lisäämään ja muokkaamaan tuotteita ja päivittämään sivuston tekstejä ja kuvia haluamallasi tavalla. Verkkokaupan hallinta on helppoa ja mutkatonta ja takaammekin, että käyttökoulutuksen jälkeen kuka tahansa osaa tehdä tarvittavat päivitykset verkkokauppaan.

WooCommerce – houkuttelee ostamaan

WooCommerce on joustava ratkaisu ja sillä saadaan luotua verkkokauppa juuri tarpeittesi mukaan. Sivustosta saadaan luotua räätälöity, tyylikäs kokonaisuus, joka houkuttelee asiakasta ostamaan. Asiakkaallenne ostaminen on helppoa ja vaivatonta ja parilla klikkauksella hän on jo ostanut tuotteesi. Kaikki tapahtumat tallentuvat WooCommerceen ja saat niistä saman tien sähköposti-ilmoituksen. Näin pysyt helposti ajan tasalla tilauksista.

Miksi WooCommerce-verkkokauppa?

  • Maailman suosituin alusta, joka kehittyy jatkuvasti
  • Verkkosivut ja verkkokauppa yhtenäisenä kokonaisuutena
  • Verkkokauppa houkuttelee asiakkaitasi ostamaan
  • Verkkokaupan ylläpito on helppoa – takaamme, että kaikki osaavat käyttää sitä

Kysy meiltä myös WordPress-verkkosivuja, kampanjasivustoa, sivustoa verkkovuosikertomukselle tai sivustoa muuhun tarpeeseen. Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä!

Mari Orpana
CEO, myynti, KTM
mari.orpana@kupli.fi
040 480 3882

Referenssit

Bubula woocommerce

Kokonaisvaltainen markkinoinnin suunnittelu ja brändi-ilme uudelle innovatiiviselle lastenvaatemerkille.

Biosculpture woocommerce

Kustannustehokasta Google-mainontaa ja verkkokauppa Bio Sculpture -ammattilaisille.

Selkeä ja moderni WooCommerce-verkkokauppa GRHealthille.

Moderni ja raikas WooCommerce-verkkokauppa Sandeishopille.

Verkkosivuston yhteyteen on toteutettu WooCommerce -verkkokauppa Vailla vakinaista asuntoa ry:lle.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä

Mari Orpana
CEO, Co-founder
mari.orpana@kupli.fi
040 480 3882