Yrittäjämediat kokosi vastikään yrittäjien kokemuksia siitä, mikä verkkosivujen suunnittelussa on haastavinta. Yrittäjien haasteet olivat juuri sellaisia, missä Kupli voi olla avuksi! Monien vastaajien mukaan nimittäin vaikeudet liittyvät siihen, mistä sivuille saadaan kiinnostavaa sisältöä, kuka sivuja päivittää, millä ajalla ja osaamisella.

Kipupisteenä sisältö

Kyselyssä monet yrittäjät kertoivat sisällön olevan suurin ongelma: miten saada sivuista tarpeeksi mielenkiintoiset niin teksteiltään kuin kuviltaankin, jotta ne erottuisivat massasta. Entä miten uusien verkkosivujen avaamisen jälkeen tehdään päivityksiä, jos omat kirjoitustaidot ja ylläpitotyökalujen tuntemus eivät ole huipussaan?

Kuplin väki on erikoistunut juuri näihin alueisiin. Luomme monipuoliset ja juuri sinun yrityksesi näköiset, nykyaikaiset sivut. Verkkosivujen pystytyksen jälkeen emme jätä asiakasta pulaan, vaan meiltä voit tilata ammattitaidolla tuotetut sisällöt ja päivitykset myös jatkossa.

Verkkosivujen sisällöntuotannossa otamme aina huomioon hakukonenäkyvyyden. Yksi suosituista palveluistamme on myös hakukoneoptimoitu yritysblogi. Optimoinnilla taataan se, että sivustosi nousee hakutulosten kärkipäähän tuoreella ja harkitulla tekstisisällöllä. Halutessasi boostaamme näkyvyyttä hakukonemainonnalla. Kupli on Google Partner -toimisto, mikä on virallinen tae siitä, että työmme tuottaa tulosta!

Päänvaivaa suunnittelusta ja somesta?

Kyselyssä yrittäjät nostivat esille muitakin markkinointiviestinnän ongelma-alueita. Hankaliksi asioiksi koettiin mm. markkinointiviestinnän suunnittelu, suunnitelmista kiinni pitäminen sekä sosiaalisen median ylläpito ja kytkeminen muuhun markkinointiin.

Kuplilla on ratkaisu myös näihin ongelmiin. Teemme yhdessä sovitut tehtävät varmalla otteella: blogijulkaisut ja sosiaalisen median jaot laadukkaine kuvineen tulevat ulos ajallaan ja etenevät loogisesti. Ei ole siis sitä vaaraa, että hyvät suunnitelmat unohtuisivat mappiin heti niiden tekemisen jälkeen. Ajantasaiset sivut ja aktiiviset some-profiilit ovat tuiki tärkeitä asioita monille asiakkaillesi, näitä asioita ei siis kannata jättää hoitamatta.

Käytettävät some-kanavat, päivitysten tiheyden ja muut toimintatavat räätälöimme juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaan. Hinnasta ei kannata olla huolissaan, sillä siitä sovitaan etukäteen ja tiedät varmasti, mistä maksat.

Älä siis vaivu epätoivoon verkkosivujen ja muiden digikanavien kanssa! Ota yhteyttä, laitetaan yrityksesi markkinointiviestintä kuplimaan!

 

Tilaa kooste kuukauden parhaista blogiteksteistä suoraan sähköpostiisi: