WordPress on suosittu verkkosivualusta ja mekin Kuplilla teemme kaikki verkkosivut juuri WordPressillä. Kun uudet sivut on rakennettu ja julkaistu, toimivat verkkosivut kyllä pitkään ilman päivityksiäkin. Säännöllisillä päivityksillä kuitenkin varmistetaan sivuston tietoturva ja saadaan käyttöön aina uusimmat ominaisuudet. Sivusto ei jää ajasta jälkeen ja jatkuvalla kehittämisellä voidaan pitää myös ilme modernina, vaikka aikaa kuluukin. Näin sivustoa ei tarvitse uudistaa täysin vaan se pidetään toimivana ja tyylikkäänä jatkuvasti.

WordPress-kokonaisuus ja sen päivittäminen

Karkeasti WordPress rakentuu:

  1. WordPressin ytimestä,
  2. teemasta
  3. ja lisäosista.

Näitä kaikkia osa-alueita kehitetään jatkuvasti, joten kaikkia kolmea pitää myös päivittää säännöllisesti, jotta vältetään vanhojen versioiden tietoturva-aukot ja saadaan käyttöön aina uudet ominaisuudet.

Muista myös jatkuva kehittäminen

Verkkosivu ei tule olemaan käytännössä koskaan valmis, vaan sitä on hyvä kehittää kaiken aikaa. Ulkoasun uudistaminen, esimerkiksi pelkästään kuviakin vaihtamalla, raikastaa sivuston ja luo aivan uudenlaisen tunnelman. Toinen asia, johon on helppo ja hyvä kiinnittää huomiota, on hakukoneoptimointi ja sen jatkuva kehittäminen. Kun sivusto kehittyy ja sinne tulee uutta sisältöä jatkuvasti, pysyy myös kävijöiden mielenkiinto yllä ja he vierailevat sivustollasi yhä useammin.

WordPress-päivityspaketti helpottaa työtäsi

Päivitykset voi toki tehdä itse, mutta ne on mahdollista myös ulkoistaa. Mekin Kuplilla tarjoamme eri kokoisia WordPress-päivityspaketteja erilaisiin tarpeisiin. Pienempään tarpeeseen voi valita ainoastaan ”välttämättömät” toimet, eli juuri WordPressin, teeman ja lisäosien päivitykset. Sivustoille, joita taas halutaan kehittää ja pitää yllä tiiviimmin, tarjoamme laajempia paketteja.

Kysy lisää sähköpostitse tai puhelimitse niin mietitään teidän verkkosivullenne juuri oikeanlainen ratkaisu!

 


Mari Orpana

Mari on markkinoinnin KTM, monitoiminainen, joka saa asioita tapahtumaan.
Mietitäänkö yhdessä yrityksellenne parhaat keinot markkinointiin?
mari.orpana@kupli.fi
+358 40 480 3882

Tilaa kooste kuukauden parhaista blogiteksteistä suoraan sähköpostiisi: