Kupli – strateginen ja aikaansaava markkinointitoimisto

Kupli syntyi halusta tehdä markkinointia B2B- ja B2C-yrityksille sekä organisaatioille uudella tavalla – hyödyntäen moderneja digitaalisia markkinoinnin keinoja, kuitenkin aina ihminen edellä. Tämä tarkoittaa sitä, että teemme työtämme aina asiakasta kuunnellen ja näkemyksiämme jakaen, luoden heille parhaita markkinoinnin ratkaisuja, jotka johtavat tuloksiin.

Uskomme, että markkinointi tarvitsee strategian, joka on kytköksissä liiketoiminnan strategiaan. Strategia ei kuitenkaan ole mitään ilman jatkuvaa ja systemaattista markkinoinnin tekemistä ja tämän vuoksi tekeminen onkin yksi keskeisimmistä arvoistamme.

Vuosien aikana olemme päässeet suunnittelemaan, toteuttamaan ja kehittämään markkinointia lukuisille eri toimialoilla toimiville yrityksille sekä organisaatioille.

Tutustu palveluihimme
Haluan kuulla lisää

Kupliva tiimimme

Mari Orpana

Mari Orpana

CEO, KTM, myynti & strategia
mari.orpana@kupli.fi
+358 40 480 3882

Strategia- ja brändityö ovat intohimoni. Niissä kiteytyy se, mitä koen, että markkinoinnin ydin on – kokonaisvaltaista ajattelua ihmiset edellä sekä tavoitteellista, laadukasta tekemistä, joka johtaa tuloksiin. Vapaa-ajalla harrastan kouluratsastusta.

Suvi Asikainen

Suvi Asikainen

KTM, myynti & strategia
suvi.asikainen@kupli.fi
+358 40 584 6080

Nautin luovuuden ja tuloksellisuuden yhdistämisestä. Vahvuuteni on ymmärtää erilaisia ihmisiä ja yrityksiä, ja miettiä parhaita ratkaisuja kuhunkin tilanteeseen. Vapaa-ajalla syvennyn mieluusti lukemisen pariin ja haaveilen myös oman kirjan kirjoittamisesta.

Sanna Pyylampi

Digital Marketing Coordinator
sanna.pyylampi@kupli.fi
+358 40 705 9331

Verkkosivuissa ja Google-mainonnassa pääsen yhdistämään kaksi vahvuuttani, analyyttisyyden ja luovuuden. Innostun, kun pystyn kehittämään asiakkaille yhä parempia ratkaisuja näillä markkinoinnin osa-alueilla. Vapaa-aika kuluu Siru-koiran kanssa, joka vierailee myös toimistollamme aika ajoin.

Tiia Moilanen

Digital Marketing Coordinator, FM
tiia.moilanen@kupli.fi
+358 40 768 6496

Pidän markkinoinnista sen monimuotoisuuden vuoksi ja haluan löytää asiakkaillemme aina sellaisen kokonaisuuden, jolla he pääsevät puhuttelemaan kohderyhmäänsä: oikean ja persoonallisen tyylin, viestit sekä kanavat, jossa kohderyhmän tavoittaa. Vapaalla aika kuluu tanssin parissa.

Aino Korpinen

Graphic Designer
aino.korpinen@kupli.fi
+358 40 611 7144

Graafinen suunnittelu on minulle sydämen asia. Visuaaliset ja kauniit asiat inspiroivat ja haluan luoda asiakkaille aina laadukasta ja heidän näköistään jälkeä – oli kyseessä visuaaliset konseptit, yritysilme tai kuvitukset. Visuaalisten töiden täytyy kestää aikaa. Vapaa-ajalla toteutan omia maalaus- ja piirtoprojektejani ja kuuntelen erilaisia podcasteja.

Palvelumme

Tärkeimmät arvomme

Asiakkaan kuunteleminen – kuuntelemme asiakastamme ja haluamme asiakkaan toiveiden perusteella luoda parhaat mahdolliset ratkaisut markkinointiin. Tahdomme, että asiakkaamme arvot näkyvät kaikessa markkinoinnissa, ja että ne saadaan viestittyä kohderyhmiin vetoavilla sisällöillä oikeissa kanavissa.

Tekeminen – teemme, emmekä jahkaile. Yhteistyö kanssamme on tehokasta ja joustavaa. Uskomme siihen, että vain tekemällä syntyy tuloksia.

Laadukkuus – tuotamme laadukasta ja ammattitaitoista, asiakkaan markkinointistrategian pohjalta mietittyä sisältöä asiakkaan eri kanaviin niin kirjallisesti kuin visuaalisesti.

Menestys – meille tärkeintä on se, että asiakkaidemme markkinointi on tuloksellista ja heidän yrityksensä menestyvät.

Kohtaavatko arvomme – laitetaanko yrityksenne markkinointi kuntoon?

Ota yhteyttä