Kupli – kupliva markkinointitoimisto

Kupli on helsinkiläinen markkinointitoimisto, joka on perustettu vuoden 2016 lopussa. Kuplin juuret vievät kuitenkin vuoteen 2010, kun Mari ja Suvi tutustuivat opiskellessaan Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa. Yhteisestä yrityksestä oli puhetta jo silloin, mutta Kupli yrityksenä syntyi vuosia myöhemmin oikean hetken tullessa kohdalle.

Kuplin missio on ollut alusta asti selvä: teemme asiakkaan näköistä markkinointia ja kohderyhmiä kiinnostavia sisältöjä laadukkaasti ja kokonaisvaltaisesti.

Haluamme, että asiakkaidemme markkinointi on tuloksellista ja heidän menestyksensä on meille avainasemassa. Toteutamme jokaisen toimeksiannon huolellisesti asiakkaiden arvojen pohjalta, kohderyhmät edellä. Haluamme aina miettiä markkinoinnin kokonaisuutta.

Nimi ”Kupli” viestii raikkautta, kuplivuutta ja energisyyttä – sitä, mitä koko Kuplin tiimi on.

Tärkeimmät arvomme

Asiakkaan kuunteleminen – kuuntelemme asiakastamme ja haluamme asiakkaan toiveiden perusteella luoda parhaat mahdolliset ratkaisut markkinointiin. Tahdomme, että asiakkaamme arvot näkyvät kaikessa markkinoinnissa, ja että ne saadaan viestittyä kohderyhmiin vetoavilla sisällöillä oikeissa kanavissa.

Tekeminen – teemme, emmekä jahkaile. Yhteistyö kanssamme on tehokasta ja joustavaa. Uskomme siihen, että vain tekemällä syntyy tuloksia.

Laadukkuus – tuotamme laadukasta ja ammattitaitoista, asiakkaan markkinointistrategian pohjalta mietittyä sisältöä asiakkaan eri kanaviin niin kirjallisesti kuin visuaalisesti.

Menestys – meille tärkeintä on se, että asiakkaidemme markkinointi on tuloksellista ja heidän yrityksensä menestyvät.

Kohtaavatko arvomme – laitetaanko yrityksenne markkinointi kuntoon?

OTA YHTEYTTÄ