Markkinointitoimisto Kupli

Kupli – strateginen ja aikaansaava markkinointitoimisto

Kupli on strateginen ja aikaansaava markkinointitoimisto Helsingissä. Teemme asiakkaillemme markkinointia kokonaisvaltaisesti strategisesta suunnittelusta aina toteutukseen asti. Haluamme, että asiakkaittemme markkinointi on tuloksellista: heidän menestyksensä on meille avainasemassa. Haluamme aina miettiä markkinoinnin kokonaisuutta ja ideoida yhdessä parhaita ratkaisuja.

Tiimimme on monipuolinen: Kuplilta löytyy kokonaisvaltaista liiketoiminnan ymmärrystä, mutta lisäksi myös analyyttista, graafista ja kirjallista asiantuntijaosaamista.

Nimi ”Kupli” viestii raikkautta, kuplivuutta ja energisyyttä – sitä, mitä koko Kuplin tiimi on.

Tiimimme

Mari Orpana

Mari Orpana

CEO, myynti, KTM
mari.orpana@kupli.fi
+358 40 480 3882

Aina iloinen ja positiivinen Mari luotsaa taitavasti Kuplin asiakassuhteita ja katsoo, että kuplivan tiimimme tavoitteet pysyvät kirkkaina ja yrityksen arvot mielessä. Mari ei anna periksi ja pistää jo tuulemaan, kun muut vielä miettivät! Mari innostuu uusien mahdollisuuksien löytämisestä ja kehittämisestä. Mikään ei ole koskaan valmista ja aina voi tulla paremmaksi. Vapaa-ajallaan Mari harrastaa ratsastusta.

Suvi Asikainen

CMO, myynti, KTM
suvi.asikainen@kupli.fi
+358 40 584 6080

Suvi sumplii asiakkaiden markkinointistrategiat kohdilleen niin, että ne saadaan myös käytäntöön ja todella tuottamaan tulosta. Suvi ymmärtää monia näkökulmia ja löytää tilanteissa yhteisymmärryksen niin, että kaikki osapuolet ovat varmasti tyytyväisiä. Rento ja iloinen työkaveri, mutta tarkka kielioppimestari! Työssään Suvi innostuu siitä, kun pääsee oppimaan uusista toimialoista. Vapaa-ajalla Suvi katsoo rikossarjoja ja haaveilee omasta samojedista.

Sanna Pyylampi

Sanna Pyylampi

Digital Marketing Coordinator
sanna.pyylampi@kupli.fi
+358 40 768 6496

Kuplin auttavainen ja aikaansaava analytiikkaosaaja, jolta löytyy tietoa vaikka ja mihin! Sanna kehittää asiakkaiden Google-mainontaa ja loihtii tyylikkäät verkkosivut kädenkäänteessä. Työssään Sanna innostuu tuloksen tekemisestä ja muutosten aikaansaamisesta. Vapaa-ajalla hän tykkää upottaa kädet multaan ja viettää aikaa koiransa kanssa.

Tiia Moilanen

Tiia Moilanen

Digital Marketing Coordinator, FM
tiia.moilanen@kupli.fi
+358 40 768 6496

Tiia taitaa sanailut niin somepäivityksiin kuin markkinointisuunnitelmiin. Iloinen ja kupliva yhteishengen nostattaja sekä Kuplin kierrätysvastaava. Tiia innostuu digimarkkinoinnin rajattomista mahdollisuuksista, tulosten seurattavuudesta ja tietysti niiden jatkuvasta parantamisesta. Vapaalla Tiia harrastaa tanssia ja värikkäiden esiintymisasujen värkkäystä.

Aino Korpinen

Aino Korpinen

Graphic Designer
aino.korpinen@kupli.fi
+358 40 768 6496

Ainolla on silmää ja vankka kokemus graafisen suunnittelun monipuolisista tehtävistä. Tietotaitoa riittää Illustratorin ihmeistä aina valokuvauksen saloihin. Iloinen ja pirteä Aino tarttuu toimeen ja tyylikäs lopputulos syntyy hetkessä. Aino tykkää tiimityöstä ja hänen intohimonaan on toteuttaa laadukkaita sekä aikaa kestäviä visuaalisia töitä.

Camilla Söderlin

Camilla Söderlin

Digital Marketing Trainee
camilla.soderlin@kupli.fi
+358 40 768 6496

Tiimin uusin vahvistus Camilla syventyy Kuplilla digimarkkinoinnin saloihin. Hänen tehtäviinsä kuuluvat Google-mainonta ja WordPress-verkkosivut. Camilla innostuu työssään uusista haasteista, onnistumisen tunteista sekä tulosten seurattavuudesta. Vapaa-ajalla hän liikkuu luonnossa ja treenaa koiransa kanssa kohti kilpakenttiä.

Tärkeimmät arvomme

Asiakkaan kuunteleminen – kuuntelemme asiakastamme ja haluamme asiakkaan toiveiden perusteella luoda parhaat mahdolliset ratkaisut markkinointiin. Tahdomme, että asiakkaamme arvot näkyvät kaikessa markkinoinnissa, ja että ne saadaan viestittyä kohderyhmiin vetoavilla sisällöillä oikeissa kanavissa.

Tekeminen – teemme, emmekä jahkaile. Yhteistyö kanssamme on tehokasta ja joustavaa. Uskomme siihen, että vain tekemällä syntyy tuloksia.

Laadukkuus – tuotamme laadukasta ja ammattitaitoista, asiakkaan markkinointistrategian pohjalta mietittyä sisältöä asiakkaan eri kanaviin niin kirjallisesti kuin visuaalisesti.

Menestys – meille tärkeintä on se, että asiakkaidemme markkinointi on tuloksellista ja heidän yrityksensä menestyvät.

Kohtaavatko arvomme – laitetaanko yrityksenne markkinointi kuntoon?

OTA YHTEYTTÄ