Kuplin tiimi

Kupli – kupliva markkinointitoimisto

Kupli on helsinkiläinen markkinointitoimisto, joka on perustettu vuoden 2016 lopussa. Kuplin juuret vievät kuitenkin vuoteen 2010, kun Mari ja Suvi tutustuivat opiskellessaan Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa. Yhteisestä yrityksestä oli puhetta jo silloin, mutta Kupli yrityksenä syntyi vuosia myöhemmin oikean hetken tullessa kohdalle.

Kuplin missio on ollut alusta asti selvä: teemme asiakkaan näköistä markkinointia ja kohderyhmiä kiinnostavia sisältöjä laadukkaasti ja kokonaisvaltaisesti.

Haluamme, että asiakkaidemme markkinointi on tuloksellista ja heidän menestyksensä on meille avainasemassa. Toteutamme jokaisen toimeksiannon huolellisesti asiakkaiden arvojen pohjalta, kohderyhmät edellä. Haluamme aina miettiä markkinoinnin kokonaisuutta.

Nimi ”Kupli” viestii raikkautta, kuplivuutta ja energisyyttä – sitä, mitä koko Kuplin tiimi on.

Tiimimme

Mari Orpana

Mari Orpana

CEO, myynti
mari.orpana@kupli.fi
+358 40 480 3882

Aina iloinen ja positiivinen Mari luotsaa taitavasti Kuplin asiakassuhteita ja katsoo, että kuplivan tiimimme tavoitteet pysyvät kirkkaina ja yrityksen arvot mielessä. Mari ei anna periksi ja pistää jo tuulemaan, kun muut vielä miettivät! Mari innostuu uusien mahdollisuuksien löytämisestä ja kehittämisestä. Mikään ei ole koskaan valmista ja aina voi tulla paremmaksi. Vapaa-ajallaan Mari harrastaa ratsastusta.

Suvi Asikainen

Suvi Asikainen

CMO, myynti
suvi.asikainen@kupli.fi
+358 40 584 6080

Suvi sumplii asiakkaiden markkinointistrategiat kohdilleen niin, että ne saadaan myös käytäntöön ja todella tuottamaan tulosta. Suvi ymmärtää monia näkökulmia ja löytää tilanteissa yhteisymmärryksen niin, että kaikki osapuolet ovat varmasti tyytyväisiä. Rento ja iloinen työkaveri, mutta tarkka kielioppimestari! Työssään Suvi innostuu siitä, kun pääsee oppimaan uusista toimialoista. Vapaa-ajalla Suvi katsoo rikossarjoja ja haaveilee omasta samojedista.

Sanna Pyylampi

Sanna Pyylampi

Project Coordinator
sanna.pyylampi@kupli.fi

Kuplin auttavainen ja aikaansaava analytiikkaosaaja, jolta löytyy tietoa vaikka ja mihin! Sanna kehittää asiakkaiden Google-mainontaa ja loihtii tyylikkäät verkkosivut kädenkäänteessä. Työssään Sanna innostuu tuloksen tekemisestä ja muutosten aikaansaamisesta. Vapaa-ajalla hän tykkää käydä keikoilla, uimassa ja haaveilla omasta koirasta.

Tiia Moilanen

Tiia Moilanen

Digital Marketing Trainee
tiia.moilanen@kupli.fi

Tiia taitaa sanailut niin somepäivityksiin kuin markkinointisuunnitelmiin. Iloinen ja kupliva yhteishengen nostattaja sekä Kuplin kierrätysvastaava. Tiia innostuu digimarkkinoinnin rajattomista mahdollisuuksista, tulosten seurattavuudesta ja tietysti niiden jatkuvasta parantamisesta. Vapaalla Tiia harrastaa tanssia ja värikkäiden esiintymisasujen värkkäystä.

Netta Seppänen

Netta Seppänen

Web Design Trainee
netta.seppanen@kupli.fi

Netta hoitaa kaikki työtehtävät intoa puhkuen ja kehittelee jatkuvasti uusia sovelluksia sekä toimivia verkkosivuja. Viimeisimpänä hän koodasi Kuplille oman työkalun, jolla saadaan sommiteltua Instagramin feedi minttiin! Netta nauttii eniten työstä, jossa saa päästää luovuuden valloilleen, käyttäjäystävällisyyttä kuitenkaan unohtamatta! Vapaa-aika kuluu metsissä samoillen koiran tai hevosen kanssa.

Aino Korpinen

Aino Korpinen

Graphic Designer
aino.korpinen@kupli.fi

Kuplin tiimin uusin jäsen, jolla on silmää ja vankka kokemus graafisen suunnittelun monipuolisista tehtävistä. Tietotaitoa riittää Illustratorin ihmeistä aina valokuvauksen saloihin. Iloinen ja pirteä Aino tarttuu toimeen ja tyylikäs lopputulos syntyy hetkessä. Aino tykkää tiimityöstä ja hänen intohimonaan on toteuttaa laadukkaita sekä aikaa kestäviä visuaalisia töitä.

Tärkeimmät arvomme

Asiakkaan kuunteleminen – kuuntelemme asiakastamme ja haluamme asiakkaan toiveiden perusteella luoda parhaat mahdolliset ratkaisut markkinointiin. Tahdomme, että asiakkaamme arvot näkyvät kaikessa markkinoinnissa, ja että ne saadaan viestittyä kohderyhmiin vetoavilla sisällöillä oikeissa kanavissa.

Tekeminen – teemme, emmekä jahkaile. Yhteistyö kanssamme on tehokasta ja joustavaa. Uskomme siihen, että vain tekemällä syntyy tuloksia.

Laadukkuus – tuotamme laadukasta ja ammattitaitoista, asiakkaan markkinointistrategian pohjalta mietittyä sisältöä asiakkaan eri kanaviin niin kirjallisesti kuin visuaalisesti.

Menestys – meille tärkeintä on se, että asiakkaidemme markkinointi on tuloksellista ja heidän yrityksensä menestyvät.

Kohtaavatko arvomme – laitetaanko yrityksenne markkinointi kuntoon?

OTA YHTEYTTÄ