Kupli – strateginen ja aikaansaava markkinointitoimisto

Kupli on vuoden 2017 alussa perustettu strateginen ja aikaansaava markkinointitoimisto Helsingissä. Viihtyisä ja inspiroiva toimistomme sijaitsee Helsingin ytimessä Pohjoisesplanadilla.

Kupli suunnittelee ja toteuttaa markkinointia siten, että saavutatte tavoitteenne – oli se sitten myynti, brändin ja tunnettuuden kehitys tai työnantajamielikuva. Laadukkaasti, hyvällä asiakaspalvelulla ja aina aikataulussa. Tutustu palvelutarjontaamme.

Viiden hengen tiimimme on monipuolinen: Kuplilta löytyy kokonaisvaltaista liiketoiminnan ymmärrystä, mutta lisäksi myös analyyttista, graafista ja kirjallista asiantuntijaosaamista. Nimi ”Kupli” viestii raikkautta, kuplivuutta ja energisyyttä – sitä, mitä koko Kuplin tiimi on.

Kupliva tiimimme

Mari Orpana

Mari Orpana

CEO, KTM, myynti & strategia
mari.orpana@kupli.fi
+358 40 480 3882

Aina iloinen ja positiivinen Mari luotsaa taitavasti Kuplin asiakassuhteita ja katsoo, että kuplivan tiimimme tavoitteet pysyvät kirkkaina ja yrityksen arvot mielessä. Mari ei anna periksi ja pistää jo tuulemaan, kun muut vielä miettivät! Mari innostuu uusien mahdollisuuksien löytämisestä ja kehittämisestä. Mikään ei ole koskaan valmista ja aina voi tulla paremmaksi. Vapaa-ajallaan Mari harrastaa ratsastusta.

Suvi Asikainen

Suvi Asikainen

KTM, myynti & strategia
suvi.asikainen@kupli.fi
+358 40 584 6080

Suvi miettii asiakkaiden tarpeita aina liiketoimintalähtöisesti: millä markkinoinnin keinoilla saavutetaan tavoitteet? Suvi ymmärtää monia näkökulmia ja löytää tilanteissa yhteisymmärryksen niin, että kaikki osapuolet ovat varmasti tyytyväisiä. Rento ja iloinen työkaveri, mutta tarkka kielioppimestari! Työssään Suvi innostuu siitä, kun pääsee oppimaan uusista toimialoista. Vapaa-ajalla Suvi kirjoittaa kirjaa ja haaveilee omasta samojedista.

Sanna Pyylampi

Digital Marketing Coordinator
sanna.pyylampi@kupli.fi
+358 40 705 9331

Kuplin auttavainen ja aikaansaava analytiikkaosaaja, jolta löytyy tietoa vaikka ja mihin! Sanna kehittää asiakkaiden Google-mainontaa ja loihtii tyylikkäät verkkosivut kädenkäänteessä. Työssään Sanna innostuu tuloksen tekemisestä ja muutosten aikaansaamisesta. Vapaa-ajalla hän tykkää upottaa kädet multaan ja viettää aikaa koiransa kanssa.

Tiia Moilanen

Digital Marketing Coordinator, FM
tiia.moilanen@kupli.fi
+358 40 768 6496

Tiia taitaa sanailut niin somepäivityksiin kuin markkinointisuunnitelmiin. Iloinen ja kupliva yhteishengen nostattaja sekä Kuplin kierrätysvastaava. Tiia innostuu digimarkkinoinnin rajattomista mahdollisuuksista, tulosten seurattavuudesta ja tietysti niiden jatkuvasta parantamisesta. Vapaalla Tiia harrastaa tanssia ja värikkäiden esiintymisasujen värkkäystä.

Aino Korpinen

Graphic Designer
aino.korpinen@kupli.fi
+358 40 768 6496

Ainolla on silmää ja vankka kokemus graafisen suunnittelun monipuolisista tehtävistä. Tietotaitoa riittää Illustratorin ihmeistä aina valokuvauksen saloihin. Iloinen ja pirteä Aino tarttuu toimeen ja tyylikäs lopputulos syntyy hetkessä. Aino tykkää tiimityöstä ja hänen intohimonaan on toteuttaa laadukkaita sekä aikaa kestäviä visuaalisia töitä.

Tärkeimmät arvomme

Asiakkaan kuunteleminen – kuuntelemme asiakastamme ja haluamme asiakkaan toiveiden perusteella luoda parhaat mahdolliset ratkaisut markkinointiin. Tahdomme, että asiakkaamme arvot näkyvät kaikessa markkinoinnissa, ja että ne saadaan viestittyä kohderyhmiin vetoavilla sisällöillä oikeissa kanavissa.

Tekeminen – teemme, emmekä jahkaile. Yhteistyö kanssamme on tehokasta ja joustavaa. Uskomme siihen, että vain tekemällä syntyy tuloksia.

Laadukkuus – tuotamme laadukasta ja ammattitaitoista, asiakkaan markkinointistrategian pohjalta mietittyä sisältöä asiakkaan eri kanaviin niin kirjallisesti kuin visuaalisesti.

Menestys – meille tärkeintä on se, että asiakkaidemme markkinointi on tuloksellista ja heidän yrityksensä menestyvät.

Kohtaavatko arvomme – laitetaanko yrityksenne markkinointi kuntoon?

OTA YHTEYTTÄ