Granlund

Granlundin rekrytointiin vauhtia aktiivisella digimainonnalla

Granlund on voimakkaasti kasvava rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijakonserni, joka panostaa alan tuottavuuden parantamiseen, digitalisaation edistämiseen, uusiin energiaratkaisuihin sekä vastuullisuuteen. Granlundin liikevaihto on 103,3 M€ (2020) ja se työllistää 1095 asiantuntijaa (2020).

Mainonta rekrytointien apuna

Granlund on nopeasti kasvava yritys, minkä vuoksi rekrytointeja tehdään jatkuvasti. Kupli toteuttaakin maksettua mainontaa, jonka tavoitteena on kasvattaa Granlundin tunnettuutta työnantajana sekä konkreettisesti houkutella sopivia hakijoita töihin Granlundille.

Työnantajamielikuvaan ja rekrytointeihin liittyvä mainonta kohdennetaan kampanjakohtaisesti relevanteille kohderyhmille, ja sitä tehdään pääosin LinkedInissä, Facebookissa ja Googlessa.

Kampanjat tapahtumiin ja tunnettuuden lisäämiseen

Toteutamme säännöllisesti kampanjoita myös Granlundin palveluiden ja tapahtumien osalta sosiaalisessa mediassa ja Googlessa sekä jatkuvana mainontana Googlessa.

Yhteistyöstä sanottua

”Yhteistyö Kuplin kanssa on ollut todella sujuvaa, mutkatonta ja helppoa. Olemme saaneet monella kampanjalla todella hyviä tuloksia, vaikka kilpailu hyvistä osaajista on alalla todella kova.”

– Minna Huuhka, Granlund Oy

Suvi Asikainen

Kerron mielelläni lisää!

Suvi Asikainen

Osakas, KTM
Asiakkuudet & myynti
suvi.asikainen@kupli.fi
+358 40 584 6080

Katso myös muita töitämme