Klas1-ikkunat

Verkkosivut, graafinen ilme ja kumppanuus

Klas1-ikkunat valmistaa korkealaatuisia ikkunatuotteita Kuusamossa. Arkkitehtien suosima Klas1 sopii erityisesti kohteisiin, joissa valinnan edellytyksenä on kaunis ja korkeatasoinen, rakennuksen arkkitehtuuriin sovitettu ikkuna.

Klas1

Verkkosivut, graafinen ilme ja kumppanuus

Klas1-ikkunatvalmistaa korkealaatuisia ikkunatuotteita Kuusamossa. Arkkitehtien suosima Klas1 sopii erityisesti kohteisiin, joissa valinnan edellytyksenä on kaunis ja korkeatasoinen, rakennuksen arkkitehtuuriin sovitettu ikkuna.

Lähtökohdat projektille

Klas1-ikkunat halusi raikastaa yritysilmettään ja verkkosivustoaan. Tavoitteena oli saada uusi ilme ja sivusto, joka viestii entistä paremmin sitä laadukkuutta, mitä tuotteetkin edustavat.

Mitä tehtiin?

Aluksi raikastettiin Klas1:n visuaalinen ilme. Värimaailma haluttiin pitää luonnonläheisenä ja selkeänä. Visuaalisen ilmeen valmistuttua toteutettiin uusi WordPress-verkkosivusto.

Visuaalinen ilme

Logosta suunniteltiin tyylikäs ja raikas, aiempaa kevyempi.

Värimaailma suunniteltiin siten, että värit kuvastavat luontoa ja Klas1:n tuotteiden materiaaleja. Väreiksi valikoitui mänty, marjat, hiekka, lumi ja kivi.

Fonteista haluttiin kevyet ja raikkaat. Myös niiden tuli olla yhtä selkeitä ja rauhallisia kuin muun ilmeen.

Verkkosivuston haluttiin niin ikään viestivän laadukkuutta, ja siitä toteutettiin selkeä ja tyylikäs uudella ilmeellä.

Projektin kokonaisuus

  • Logo
  • Logon käyttö
  • Värimaailma
  • Typografia
  • Kuosi
  • Brändiohjeisto
  • WordPress-verkkosivujen suunnittelu ja toteutus
  • Esitemateriaalin teko

Materiaalit ja jalkautus

Graafisen ilmeen valmistuttua olemme toteuttaneet uuden ilmeen mukaisia materiaaleja, kuten tuotekortteja, PP-pohjat sekä järjestelmäoppaan.

”Kupli oli kumppanimme brändi-ilmeemme ja verkkosivujemme uudistamisessa. Ihmiset Kuplilla saivat nopeasti kiinni siitä mitä me toivoimme ja toivat sen lisäksi omalla osaamisellaan lisää toiveisiimme, ja saamamme työnjälki on ollut freesiä. Toiminta on ollut asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä, reagointi nopeaa ja pyydetyt asiat on toteutettu nopealla aikataululla. Löysimme Kuplista kumppanin markkinointimme kehittämiseen ja toteuttamiseen.”

- Myyntijohtaja Antti Ahlgren, Klas1-ikkunat

Lopputulos:

Uusi, raikas ja tyylikäs Klas1:n verkkosivu avattiin keväällä 2023!

Lopputulos:

Uusi, raikas ja tyylikäs Klas1:n verkkosivu avattiin keväällä 2023!

Kerron mielelläni lisää!

Suvi Asikainen

Osakas, KTM
Asiakkuudet & myynti
suvi.asikainen@kupli.fi
+358 40 584 6080