Oletko jo huomannut nämä Bufferin kolme uutta toimintoa?

Buffer on kätevä palvelu sosiaalisen median päivitysten ajastamiseen. Ajastamalla etukäteen päivittäminen ei pääse unohtumaan, on suunnitelmallisempaa eikä sinun tarvitse olla itse juuri silloin puhelimen tai tietokoneen ääressä, kun haluat päivitysten ilmestyvän kanaviisi. Jos käytössäsi on Buffer, oletko jo huomannut nämä uudet ominaisuudet?

Instagramin kuvapäivitysten automaattinen julkaisu

Vihdoinkin! Buffer voi julkaista kuvapäivitykset yrityksesi Instagram-tilille suoraan ilman, että sinun täytyy manuaalisesti käydä viimeistelemässä julkaisu sovelluksessa. Uudistus koskee kuitenkin vain yksittäisen kuvan julkaisua, joten esimerkiksi videoiden julkaisu sujuu edelleen vanhan mallin mukaan.

Mainitse toinen Facebook-sivu päivityksessäsi

Pystyt nyt mainitsemaan toisen Facebook-sivun ajastetussa päivityksessä. Kirjoita vain tekstikenttään @-symboli, kirjoita haluamasi sivu ja klikkaa avautuvasta valikosta oikeaa vaihtoehtoa – aivan kuten Facebookissa päivittäessäsi.

Mukauta Bufferissa päivitykset jokaiselle alustalle

Buffer on helpottanut päivitysten mukauttamista uniikiksi jokaiselle alustalle. Voit nyt helposti samasta paikasta muokata kanaviin haluamasi julkaisut sekä silti ajastaa kaikki yhdellä klikkauksella. Esimerkiksi jos haluat laittaa Twitteriin lyhyemmän tekstin tai mainita Facebook-päivityksessäsi toisen sivun, voit tehdä nämä muokkaukset helposti ilman, että jokaiselle kanavalle on luotava oma julkaisu ja ajastettava se erikseen.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan ajastuksessa, tai tarvitsetko apua sosiaalisen median kanaviesi päivittämisessä? Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

 

Päivi Ruokolainen
Social Media Trainee
Päivi on Kuplin Social Media Trainee,
joka tuottaa eloisaa sisältöä ja on parhaimmillaan
sanallisten tehtävien äärellä.

paivi.ruokolainen@kupli.fi
+358 40 768 6496

Tilaa kooste kuukauden parhaista blogiteksteistä suoraan sähköpostiisi:


Tilaa Kuplin uutiskirje suoraan sähköpostiisi: