Markkinointi on jokaiselle yritykselle tärkeää, mutta usein resurssit ovat rajalliset ja tarvittava osaaminen puuttuu. Tämän huomanneina halusimme tarjota ratkaisun ja auttaa yrityksiä tekemään parempaa markkinointia. Siksi perustimme Kupli Academyn.

Kupli Academyssa opit tekemään tuloksellista markkinointia itse

Digitaalisen markkinoinnin perusteet oppii nopeasti – kunhan vain joku ensin opettaa, miten homma toimii. Perustimme Kupli Academyn, jotta voimme tarjota apua niille, jotka haluavat hoitaa yrityksensä markkinoinnin tuloksekkaasti itse, mutta tarvitsevat ensin jonkun antamaan vauhtia. Academyn koulutuksissa opit digitaalisen markkinoinnin osaajaksi ja kehität käytännön taitojasi.

Academyn syksyn tarjonta on rakennettu toisiaan tukevista koulutuksista ja hands-on työpajoista. Voit valita yhden tai osallistua useampaan oman tarpeen ja kiinnostuksen mukaan. Meille ovat kaikki tervetulleita, oli aikaisempaa kokemusta tai ei. Räätälöimme koulutukset osallistujien toiveiden ja lähtötason mukaan ja opetamme kaiken askel kerrallaan niin, että saat varmasti mahdollisimman suuren hyödyn omaan toimintaasi.

Koulutuksissa hääräävät Kuplin perustajat Suvi ja Mari. Haluamme pitää ryhmäkoot pieninä, jotta voimme varmasti huomioida jokaisen osallistujan. Oppimisen lisäksi koulutukset ovat loistava tilaisuus verkostoitua ja vaihtaa ajatuksia eri toimialojen edustajien kanssa – siksi tarjoammekin aina kahvihetken ennen varsinaisen koulutuksien alkua, jotta mekin ehdimme tutustumaan paremmin teihin!

Syksyn koulutukset alkavat pian – ilmoittaudu mukaan nyt!

Järjestämme kaksi työpajaa ja kolme koulusta heti alkusyksystä. Valitse seuraavista yksi tai kokoa toimintaasi parhaiten kehittävä kokonaisuus valitsemalla useampi:

Lue lisää Kupli Academysta sen omilta verkkosivuilta. Löydät sieltä myös lisätietoja koulutusten sisällöistä sekä ilmoittautumislomakkeen. Nähdään Kupli Academyssa!